Serveis

Restauració

ef8497_9b7f93c01530dc7ac9f703119ee0a3c5-1024x768
En la restauració treballem amb l’objectiu de respectar el vidre, de manera que hi hagi una important conservació del vitrall original. Treballant amb materials nous i eficients, per a que la restauració sigui el més adequada possible.

Vitralls religiosos
Als vitralls religiosos s’estudia la història única de cada església, catedral, ermita… i es fa un projecte relacionat directament amb aquesta història i amb les característiques d’aquests llocs com són la lluminositat, la grandària, …

Vitralls artísitics

Vitrall fet al nostre taller de Blancafort amb col·laboració amb altres artistes.
Vitrall fet al nostre taller de Blancafort en col·laboració amb altres artistes.

Realitzem vitralls innovadors, i adaptats a la demanda del client. Aquests vitralls són molt personals i exclusius ja que el client pot col·laborar en el vitrall i així fer-se partícip de l’obra d’art sentint-los seus des del principi.

Obres civils
Hem realitzat diferents obres civils a diversos llocs com per exemple als ajuntaments, a cases pairals, a tanatoris, restaurants… Aquestes obres estan adaptades al seu entorn social i cultural, per a que hi hagi una gran harmonia entre l’entorn i l’obra d’art.

Grisalles i emplomats

A les grisalles i emplomats podran observar dissenys molt propers a la realitat. Comprovaran com amb un vidre es pot dibuixar una imatge, dibuix o fotografia que gens té que envejar  a la realitat.

Fusió (Fusing)

En els vitralls de fusió hi ha moltes opcions per escollir ja que es pot elaborar des d’una taula, rebedor, un mirall, etc. fins a caixes pels quadres de llum, quadres per tota la llar, vidres pels mobles de cuina, etc…

Vidrieres per portes i finestres


Amb les vidrieres per portes i finestres podrà deixar entrar la llum a casa seva cada cop que entri en ella. Decori amb colors la seva entrada i qualsevol finestra de la llar, fent més confortable i més familiar l’estància.

Llums Tiffany
Les llums Tiffany combinen la tècnica tradicional amb els estils més moderns.

Donen un toc diferent a qualsevol racó de la casa i omplen la llar de vida i de color. Es poden realitzar amb una gran tipologia d’estils: des dels més tradicionals als més contemporanis.

Claraboies Aprecia la combinació dels colors inundant la llar
Les claraboies deixen entrar la llum a la llar amb toc original, gaudint dels colors dels vidres reflectits a les parets i al terra.

És una bona manera d’aprofitar la vida que transmet el sol que combinada amb tots els colors transmet benestar i pau.

Decoració per la llar


Poden gaudir de diferents elements per la decoració de la vostra llar com per exemple rellotges, miralls, lavabos per el bany, penjolls de diferents motius, etc.. no ho dubti, i faci que la seva ment viatgi a un món de colors.